2014 - 2017 | Chisinau, Moldova
 2018 - Premia DAS, nominatia "Arhitectura / Locuinte". Obiect - "Stone House", Chisinau, Moldova 
 2019 - ZKPITEL, GRAND PRIX

Situated on area of 600 square metres, the hose occupies 370 square metres, with its volumetric structure forming two areas: the frontal one, which includes a shed for two vehicles and the main entrance; the private area – incorporating a summer pergola terrace which forms a common space with the rooms on the ground floor: the hallway, living room, dining room and kitchen. The second floor represents the bedrooms area, and the common hallway has double height, which facilitates the diffusion of light in the dining room and living on the ground level. 
The residence planning has been carried out in compliance with energy-efficient technologies. In such a way, all of the rooms have a correct cardinal orientation, the walls and windows have a minimal thermal conductivity coefficient. The heating and hot water surply system is provided by a heat pump and suplimented by solar fitted onto the roof. Also, a forced air ventilation system equipped with a heat recovery appliance is used. There is ensure a comfortable and ecological living inside this house

Area: 370 m2
Photographer: Roman Rybaleov