AIRCAFE ★
Location: Airport KIV, B-dul Dacia 80/3, Chisinau, Republic of Moldova
Type: Cafe
Project area: 575 м2
Project year: 2018 - 2019
Photo: Oleg Bajura
Awards: ★ 2019 - ZKPITEL, Special Diploma, Silver Diploma
ABOUT
The cafe is located on the second floor of the departure hall of Chisinau International Airport. The café hall is divided into several zones and, additionally, includes an ice-cream parlor and a children's playground.
There is a Bar area in the center of the café. It includes four cash counters and a mini-bakery. The zone is designed for quick service of a large number of visitors. The cafe zone is highlighted by an accent luminaire, which can serve as a reference point. It attracts the attention of passengers and is visually readable from any point on the second and first floors.
Cafeneaua este situată la etajul doi al sălii de plecare a Aeroportului Internațional Chișinău. Sala cafenelei este împărțită în mai multe zone și, în plus, include un magazin de înghețată și un loc de joacă pentru copii.
Există o zonă de bar în centrul cafenelei. Include patru case de numerar și o mini-brutărie. Zona este concepută pentru deservirea rapidă a unui număr mare de vizitatori. Zona de cafenea este evidențiată de un corp de iluminat, care poate servi drept punct de referință. Atrage atenția pasagerilor și este lizibilă vizual din orice punct de la etajul doi și primul.
CONSTRUCTION

SEE ALSO

Up